Danske Blogs |Originalt indhold |Shops

WatchMe2 - Ditte louise

Kender i det med at gøre en lang historie kort, ?  
Den fungerer ikke rigtig for mig. "Griner". For i skal jo have det 
hele med.  
Mit navn er Ditte Louise. Det er vist mig der har taget den sindssyge beslutning om at starte

Her er jeg! og her er mit skøre liv! Jeg blev en gang spurgt. "Beskriv dig selv? Hvad kan du? Samt hvad vil du med dit liv?"

Mit svar er kort. Jeg er en vanvittig pige, en smule skør og lidt for meget og med en masse gang i! Jeg er en iværksætter, Dyreelsker og en PowerKvinde. Jeg kan hvad jeg vil.
"Hvad vil du så?" Blev jeg spurgt. - Være mig!

Jeg har en kæmpe viden og en stor erfaring i den branche jeg bevæger mig i til hverdag Som Eventpige, Glamour Model, youtuber mv og andre sjove og udfordrende opgaver.
Blandt andet som stripper/ Showdanser på en masse danske Diskoteker, igennem årene.

Så hvad er hvad, Perfekt eller uperfekt, fordele og ulemper, rigtig eller forkert.? Ingen ved det! Det er op til den der ser!  Det er lige netop det jeg gerne vil fokusere på i mine indlæg.
Verden er ikke sort eller hvid, der er mange nuancer og jeg er bare én af dem! Verden bør ses fra andre vinkler, ikke bare ens egen. – Jeg giver dig derfor muligheden for at se verden fra min side, velkommen til!

Jeg er ikke som de  andre, jeg er noget for mig selv. Jeg er slet ikke vant til reality og ej heller vant til at dele og være offentlig omkring mig selv, men hvorfor ikke dele det jeg synes er et dejligt og spændende liv.
Jeg glæder mig til at dele det med jer!

Find mig på YouTube: Watchme2 -Ditte Louise på Youtube

Lav dit eget Merchandise:merchandise shop

Læs min BlogDitte Louises Blog